Vores starts side

Landsforeningen klubben


Sømandskoneforeningen af 1976

Forum for debat og indlæg

Lørdag den 20/4-2024
|< < > >|

Referat af Bestyrelsesmøde Søndag den 11 Marts 2012...


Fremmødte var:
Citha
Ann-Charlott
Tina
Gitte

Afbud fra:
Kristine

Formål med møde:
Klarlægning af indhold af bestyrelsens opgaver. Dette delt ud på hver post - Således alle ved, hvilket ansvar man påtager sig ved et valg.

Poster i vores bestyrelse.

Formand:
* Har den første kontakt med "Prøve Medlemmer" (Mail/Telefon)
* Formandens beretning til Generalforsamling
* Kontakten til Landsforeningen
* Hjemmesiden

Næstformand:
* Aflaste/Afhjælpe andre i bestyrelsen, hvis der opstår behov
* Tovholder for at arrangere deltagelse i Landsgeneralforsamling (Kørsel, færge, mad. Hvis Næstformand ikke selv skal deltage i Landsgeneralforsamling, har denne lov til at give opgaven til en som skal deltage)

Kasser:
* Udlæg
* Indbetaling/Udbetaling
* Årsregnskab
* Indkræve kontingent

Sekretær:
* Indkaldelse til Generalforsamling
* Skriv referat af Generalforsamling
* Skriv referat af Bestyrelsesmøder
* Afsende referat af Generalforsamling/Bestyrelsesmøder (Inden 14 dage)
* Læg referat ind på hjemmeside

Vi havde yderligere snak omkring:

* Hjemmesiden - Skal "Prøvemedlemmer" være opført her? Snakken gik på fordele og ulemper. Tina melder ud til alle, når der er nye medlemmer, som har vist interesse. Ellers kan det være svært for dem der har deres eget mail system. Vi har lige nu 3 nye "Prøvemedlemmer" - Alle fra Djursland. Men ikke rigtig noget i kalenderen, hvilket gør det lidt svært, at få dem inddraget i vores forening.

* Mail Korrespondance - Det er meget vigtigt, når vi sender indbydelse ud til arrangementer, at vi får sendt til alle medlemmer. Alle skal have buddet om et arrangement, som vedrører foreningen. Husk, at få sendt til "Prøvemedlemmer"

* Kontingent - I år bliver det indkrævet 1 Juni - Vores forslag vil være nedsat til 400 Kr. (Bliver uddybet på Generalforsamling) Pr 2013, bliver dette opkrævet 1 Maj. Husk - At vi giver 25 % i rabat, når man deltager i Landsforeningens aktiviteter.

* Kalenderen 2012 - Ikke mange fastlagte aftaler i vores forening? - Vi har tænkt, at det vil være en meget god idé, at have 4 faste aftaler pr år. Vi snakkede om, at hvis man ikke har overskud til at være alene om at arrangere på vegne af foreningen - Er det helt i orden at bede om en "Hjælper"

* Opfordring - Når vi mødes til Generalforsamling, at vi får snakket om; Hvad vil vi - Hvad gør vi - Hvad skal vi - Hvad kan vi - Med vores forening? Hvad, mener den enkelte i foreningen? (Tænk over det til vi mødes)

* Aktiv el mindre aktiv - Vi er en frivilligforening, hvor det er vigtigt, at vi respektere hinandens tilvalg og fravalg. Vi kan have forskellige prioriteter i vores liv, som gør at vi indimellem er mindre aktive i foreningen. Dette skulle vi gerne kunne håndtere.

* Ideer - Vi opfordre alle til, at byde ind med forslag til vores kalender. Forslag til tiltag. Håber, at nogen har input, som kan være givende for vores samvær.

* Værten - Dvs den som holder arrangement, må prikke én i selskabet til at skrive referat. Indlæg til vores hjemmeside (Inden 14 dage) Dette gælder, når det er et helt alm arrangement.

* Landsgeneralforsamling på Sjælland i 2012 - Tina fortalte, at der stadigvæk kigges på prisen. Og der er ikke endnu nyt på denne front. Tina melder ud, når hun har hørt mere fra dem som skal arrangere i år.

* Kommende arrangementer - Generalforsamling - Sy dag - Påske Hygge - Æble dag - Landsgeneralforsamling. Kom an med mere.

Takker til Tina, for at afholde møde (Og kaffebrygning - Skal der jo til)

Takker til Citha for medbragt hjemmebagt brød - Det var lækkert.

Det var super dejligt at være i jeres selskab.

Kærligst Gitte Bartholin
Kilde/ forfatter: Gitte Bartholin Lauridsen, Dato: 11/3-2012
Kategori (i): Meddelelser fra bestyrelsen

Almindelig/ simpel søgning




Udvidet søgning

Kategorier i forummet


Sidste nyt


Glædelig jul

Lørdag den 23/12-2023

Forslag til vedtægtsændring §4 og 5

Torsdag den 31/8-2023

Forslag til vedtægtsændring §10

Torsdag den 31/8-2023

På tur til Koldinghus

Mandag den 19/6-2023

© Sømandskoneforeningen af 1976